Yritys

Sarastus Events Oy on perustettu v.2018, mutta sen omistajalla Sara Jokisella on pitkä ja monipuolinen kokemus tapahtuma-alasta.

”Päädyin promoottorin uralle AMK matkailualan opintojen ohella v. 2010. Näin sanan ”promoottori” työnhakusivuilla ja piti tarkastaa mitä se tarkoittaa. Ensimmäisien työkeikkojen jälkeen olin saman tien koukussa ”lajiin”, vaikkakin tein keikkoja opintojen ohella harvakseltaan.

Kahden vuoden ulkomaanopintomatkani jälkeen ja valmistuttuani Chilessä, asetuin takaisin Suomeen ja aloin aiempien kontaktieni avulla tekemään kokopäiväisesti tapahtuma-alan töitä. Etsin koko ajan lisää mahdollisuuksia ja työkeikkoja, ja niitähän löytyi!

Keikkoja tulvi lisää, ja vuonna 2014 en itse enää riittänyt tekemään kaikkia työkeikkoja, vaan aloin myös välittämään alan muita huippuosaajia. Toiminta muuttui yrittäjyyteen, ja T:mi Sara Jokinen sai alkunsa. Toiminta lähes kaksinkertaistui joka vuosi, kunnes vuonna 2018 tuli yhtiömuodon muutos, ja täysin samaa toimintaa jatkava osakeyhtiön nimikin muuttui Sarastus Events Oy:ksi.

Nykyäänkin toiminta on kasvavaa, ja olen saanut kerättyä ympärilleni mahtavan yhteistyöverkoston!

Hyvän kielitaidon (suomi, englanti, espanja) ansiosta voin helposti ja mielelläni työskennellä myös ulkomailla.

Teen jokaisen työn koko sydämelläni, olen joustava, iloinen, loppumaton energiapakkaus, joka haluaa aina ylittää tavoitteet. Vaadin samaa luonnetta ja asennetta myös jokaiselta työntekijältäni.”

ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Avaa chat
Whatsapissa juttusille?
Aurinkoista päivää teille!

Voisinko olla avuksi?